ממתק מסוג באונטי קוקוס וציפוי שוקולד
כשר גם לפסח
ממתק באונטי בייתי – נופר אהרון
המרכיבים-
1/3 כוס ועוד כף שמנת מתוקה
140 גרם אבקת סוכר( כוס ועוד כף)
200 גרם קוקוס טחון( 2 חבילות)
קורט מלח
לציפוי
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
לחילופין- 150 שוקולד מריר ועוד 15 גרם חמאת קקאו
להמיס יחס
אופן הכנה-
בקערה לערבב שמנת ואבקת סוכר לקבלת עיסה מעט דביקה
להוסיף את הקוקוס והמלח ולאחד הכל
ליצור גלילים או כדורים
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה
להקפיא כעשרים דקות
ציפוי
להמיס שוקולד ולהוסיף את השמן
בעזרת מזלג לטבול כל באונטי בשוקולד, לנער עודפים ולהניח על נייר אפיה.
למי שמכין עם חמאת קקאו- להמיס שוקולד עם חמאת קקאו, לערבב היטב, לטבול כל באונטי בשוקולד, להוריד עודפים, להניח על נייר אפיה.
לשמור באריזה בקרור.