סלט חצילים כמו באירועים
מאת –אביבה ג’רופי
המרכיבים-
חציל או 2
פלפל אדום גדול
2 כפות רסק עגבניות
עגבניה
חצי פלפל חריף
שיני שום
חצי כף פפריקה
מלח
פלפל שחור
לימון
אופן ההכנה –
לוקחת חציל גדול או 2 ,חותכת לקוביות בנוניות ומטגנת בשמן,
מוציאה ומניחה על צלחת
(תוכלו גם לשמן אותם ולשים בגריל לצליה )
לוקחת גמבה אדומה חותכת לרצועות ומטגנת באותה מחבת כמה דקות טיגון ומוציאה לצלחת של החצילים,
מוסיפה למחבת שתי כפות רסק עגבניות ועגבניה מגוררת עם חצי כוס מים, מוסיפה חצי פלפל ירוק קצוץ, וארבע שיני שום כתוש,
מוסיפה חצי כף פפריקה , מלח ופלפל שחור מעט, מבשלת כעשר דקות ומכבה את הגז,
ואז מוסיפה את החצילים והגמבות, טיפה לימון ולערבב הכל יחד:) קל מאוד להכנה! בהצלחה
תגובה אחת על “סלט חצילים כמו באירועים”
מרשם מצוין, אבל היתה לי בעיה: קליפות החצילים נשארו לי קשות. אין לבשל בסוף כשהפלפל והחצילים בחזרה במחבת? מתי מבשלים ל10 דקות? לפני או אחרי, או גם וגם?
תודה מראש!!!!