עוגיות שיבולת שועל קריספיות בטירוף טעימות להפליא
מאת – איריס ישראלוב
המרכיבים-
3 כוסות שיבולת שועל עבה
3/4כוס שמן
3 כפות קוקוס
3 כפות שומשום
שקית אבקת אפייה
כוס אבקת שקדים(אפשר לשים קמח רגיל)
חופן חמוציות וחופן צימוקים (לא חובה)
שוקולד אחד מריר שקצצתי עם סכין
4 ביצים.
כף קינמון.
כוס סוכר(אפשר פחות)
3 כפות סוכר חום(לא חובה).
אופן ההכנה –
לערבב הכל בקערה.
להרטיב ידיים ליצור כדורים ביד להניח על נייר אפייה בתבנית לשטח מעט להשאיר מרווח בין העוגיות כי הן משתטחות בתנור.
שמתי על 150 מעלות עד שהזהיבו ולאחר מכן כשהוצאתי את התבניות הורדתי את המעלות ל50 והכנסתי את שתי התבניות לעוד 15 דקות והשארתי אותן להתקרר בתנור עד הבוקר.בבוקר היתה לי הפתעה קריספית .
תכינו תהנו.
8 תגובות על “עוגיות שיבולת שועל קריספיות בטירוף”
תודה
אפית בטורבו?
כן
אפשר עם קוואקר דק?וכמה?
כן אותו הדבר
נראה קל ומבטיח!!
במקום שמן אפשרי חמאה. אם כן כמה חמאה לשים ? תודה
כן חפשי בטבלת המרות בגוגל
כמה זמן אפיה ב-150 מעלות???