לחם שום /חלבי
מאת מיכל בן שימול
המרכיבים –
כוס חלב פושר (חד פעמי קר)/ מים לפרווה
כף שמרים יבשים
50 גרם חמאה מומסת/שמן זית לפרווה
1 ביצה
כף סוכר
חצי מיכל שמנת חמוצה/ רבע כוס מים לפרווה
500 גרם קמח
כף מלח
אופן ההכנה–
לערבב בקערת המיקסר את המצרכים לפי הסדר.
ללוש היטב במיקסר 5 דקות .
להתפיח כשעה.
ליצור עיגולים ולהניח במרווחים קטנים.
להכין תערובת של שום-
7 שיניי שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה דק
וחצי כוס שמן זית
מלח פלפל שחור.
לערבב ולמרוח בנדיבות.
לאפות בחום של 180 מעלות עד שיזהיב.
בתאבון ❤
ניתן להכפיל כמויות כמובן
תגובה אחת על “לחם שום נדיר”
הצטרפתי