מתכון גביניות-
מאת –צליל וקנין
המרכיבים-
1/2 3 כוסות קמח (חצי קילו)
כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס חלב פושר
120 ג’ר חמאה
1/2 כפית גרידת לימון
מילוי גבינה:
1 חבילה גבינת טוב טעם
250 ג’ גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
4 כפות פודינג וניל
1/2 כפית גרידת לימון
אופן ההכנה –
להכניס את המצרכים של הבצק לקערת המיקסר וללוש את הבצק 10 דקות.
לכסות ולהניח להתפחה בצד שעה., או להכניס למקרר לכמה שעות.
לערבב את המלית של הגבינה – תוסיפו קצת צימוקים זה מומלץ וטעים.
לחלק בצק ל- 2
לרדד כל חלק של הבצק לעלה דק ולחתוך ריבועים או כל צורה שרוצים , מלית באמצע ואז לסגור לצורת מעטפה .
למרוח את הגביניות בחלמון,
מתפיחים חצי שעה .
אפייה 180 מעלות עד שמזהיב בערך חצי שעה.
סירופ: כוס סוכר כוס מים ומיץ לימון שיוצאים מהתנור מורחים על הגביניות בהצלחה .