קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

שבר את הרשת המתכון לבורקס מים

מתכון בורקס מים – של מלי מאירוב 

הבורקס הטורקי שמוכרים בשוק באינסטנבול טעים

עם גבינות ובצק פילו הכל בפשטות ההכנה

המרכיבים-

חבילה בצק פילו

400 גרם גבינה בולגרית

200 גרם צהובה או קצ’קבל

חבילה תרד  גדולה

3 ביצים

חצי כוס שמן

חצי כוס חלב

3/4 כוס מים

אופן ההכנה –

נפורר ונגרד את הגבינות ונערבב עם התרד

נערבב בקערה אחרת את הביצים ,שמן,מים,מלח פלפל שחור,חלב.

בתבנית מלבנית נשמן אותה היטב.

נשים 3 עלים בתחתית ונבריש בתערובת של הביצים היטב .

נפזר מתערובת התרד והגבינות ושוב 3 עלים שמברישים כל הזמן בתערובת של הביצים .

ככה עד שנגמר התערובת של הגבינות והעלים.

נשפוך על השכבה האחרונה מה שנשאר מתערובת הביצים.

נפזר שומשום.

נחתוך לריבועים לפני האפיה.

180  מעלות עד שמזהיב יפה

שבר את הרשת המתכון לבורקס מים

 

 

3 תגובות על “שבר את הרשת המתכון לבורקס מים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *