עוגת גבינה ושוקולד לבן
מלכה בלבן לכבוד שבועות
ספיר עמור
המרכיבים
150 גר ביסקויט מרוסק
100 גרם חמאה
6 ביצים
750 גר גבינה לבנה
200 גרם שוקולד לבן
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
מערבבים ביסקויטים עם חמאה ומהדקים לתחתית תבנית 24 או 26
מערבבים את הגבינה עם ביצים וסוכר
ממיסים שוקולד לבן ושמנת
מערבבים לתוך הגבינה.
יוצקים מעל הביסקויטים.
מחממים תנור 140 עם תבנית למטה מים רותחים
אופים שעה וחצי .
לא לפתוח את התנור
העוגה נשארת בהירה
אפשר לקשט בקצפת ופירות
חג שמח