קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת המייפל המושלמת שלי

עוגת מייפל המושלמת של רונית פרץ
המרכיבים-
3 ביצים
שקית א.אפיה
כוס סוכר
כוס שמן
מיכל קטן שמנת מתוקה או לחילופין קצפת צמחית לעוגת פרווה
כוס וחצי קמח רגיל
שקית סוכר ווניל
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים לפי הסדר במיקסר עד שהבלילה מתאחדת.
לאפות ב 170 מעלות עד להזהבה… 40 דקות או יותר.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור בעודה חמה לזלף בנדיבות מייפל ולקשט בפקאן מסוכר..
בהצלחה ובאהבה רונית פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *