סלט בורגול טעים וקל להכין
מאת – רותם אילן גור
המרכיבים-
כוס בורגול
עגבניות 2
מיץ לימון טרי
כוסברה קצוצה
שם כתוש
מלח
שמן זית
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בקערה עם מכסה משרים את בורגול במים רותחים – יש למלא מים עד לכיסוי הבורגול ולסגור את המכסה. משרים למשך שעה עד שהוא מתנפח. מעבירים את הבורגול למסננת ומסננים את הנוזלים. מעבירים לקערה.
קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לקערת הבורגול.
מוסיפים לקערה, מיץ לימון, שמן זית, כוסברה, שום כתוש ומלח פלפל ומערבבים טוב טוב