זה לא צ’יפס ישראלי זה תפוח אדמה מטוגן רוסי
המרכיבים-
4-5 תפוחי אדמה קלופים
שמן זית או רגיל
בצל קצוץ או שום
מחבת נונסטיק כבדה
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה –
לחתוך תפוח אדמה דק דק
,לחמם שמן על המחבת בערך רבע כוס שיכסה את קרקעית המחבת.
להעביר את הבצל לטגן מעט ולהוסיף את תפוחי האדמה . כל הזמן לערבב ולהוסיף מלח פלפל – אם בא לכם תבלינים אחרים – תוסיפו (חשוב שהאש תהיה גבוהה כמו טיגון).
לערבב טוב כל הזמן עד שתפוחי אדמה נצלים ומטוגנים היטב.
תגובה אחת על “תפוח אדמה מטוגן בסגנון רוסי – זה לא צ’יפס !”
תפוחי אדמה מטוגנים יצאו מעולה.תודה רבה