פרחי כרובית בתנור-
המתכון מאת – צביה אורן
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
זה עתה יצאו מהתנור.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
המרכיבים-
כרובית טרייה
2-3 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
3 כפות שמן זית
שומשום שחור או רגיל
צלחת עם פירורי לחם
אופן ההכנה –
חותכים את הכרובית לפרחים , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ (חומץ תפוחים) שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים עם מעט מלח.
לחלוט בערך 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של 2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
לטבול בפירורי לחם איכותיים.
להעביר לתבנית עם ניר אפיה , מומלץ קצת לשמן בשמן זית, ולהניח על התבנית.
לשים מעל נייר אפיה , לכסות ומעל לשים נייר אלומניום.
שומר שלא ישרף.
לאחר שקיבלו צבע, מורידים את הנייר
וממשיכים להשחמה ולקריספיות.
ממליצה, לא לפספס טעים טעים