טוב אם עדין לא הכנתם את הדבר המושלם
הזה אז רוצו להכיו בכלום עבודה
אין יותר טעים מזה- מאת – אריאלה אביטן
המרכיבים –
חבילה עלי פילו
כוס וחצי טחינה גולמית
כוס וחצי א.סוכר
כוס וחצי בוטנים טחונים
מעט ציפורן טחון
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה –
לערבב מרכיבים לתערובת אחידה.
לרסס בשמן כל עלה ולקפל לחצי.
לשים כף מלאה מהמילוי בקצה ולסגור כמו סיגר ארוך.לשים על ניר בתבנית.
לסמן עם סכין לחיתוך . לאפות על חום 160 עד שזה זהוב יפה. לחתוך ולפזר א.סוכר בהצלחה