קטגוריות
טבעוני צמחוני ראש השנה

תפוחי אדמה אפויים כמו באולמות אירועים

צילום – אביבה ג’רופי

תפוחי אדמה אפויים כמו באולמות אירועים

המתכון מאת – אביבה ג’רופי 

המרכיבים-

6 תפוחי אדמה פרוסים

2 בצלים

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

כף אבקת מרק

כוס מים רותחים

מעט שמן זית

אופן ההכנה –

מפזרת שתי בצלים פרוסים על תבנית פיירקס מפזרת מעל מעט מלח, פלפל שחור, כורכום ומעט שמן זית סביב .

לוקחת כף מרק עוף וממיסה עם כוס מים רותחים, שופכת על כל הבצל!

חותכת תפוח”א לפרוסות ומניחה אותם מסודרות בצורה יפה על התערובת שבתבנית ,

מפזרת שוב קצת מלח, פלפל שחור, וכורכום ומכסה בנייר כסף! מכניסה לתנור לחום 220 מעלות לשעה

ואז מורידה את הנייר כסף ומשאירה להשחמה לעוד רבע שעה:) מעדן אמיתי! בהצלחה

נכון שזה ממש קל

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *