תפוחי אדמה אפויים כמו באולמות אירועים
המתכון מאת – אביבה ג’רופי
המרכיבים-
6 תפוחי אדמה פרוסים
2 בצלים
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט כורכום
כף אבקת מרק
כוס מים רותחים
מעט שמן זית
אופן ההכנה –
מפזרת שתי בצלים פרוסים על תבנית פיירקס מפזרת מעל מעט מלח, פלפל שחור, כורכום ומעט שמן זית סביב .
לוקחת כף מרק עוף וממיסה עם כוס מים רותחים, שופכת על כל הבצל!
חותכת תפוח”א לפרוסות ומניחה אותם מסודרות בצורה יפה על התערובת שבתבנית ,
מפזרת שוב קצת מלח, פלפל שחור, וכורכום ומכסה בנייר כסף! מכניסה לתנור לחום 220 מעלות לשעה
ואז מורידה את הנייר כסף ומשאירה להשחמה לעוד רבע שעה:) מעדן אמיתי! בהצלחה
נכון שזה ממש קל