מאפה עלי מנגולד עם גבינה מלוחה💥
המתכון מאת הבשלנית האלופה – עדינה בטש
תראו כמה כל כך קל
המרכיבים –
כוס קמח תופח
קורט מלח/ פלפל שחור
50 גרם חמאה רכה
1 גביע גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
מעט חלב (רבע מכוס חד פעמי)
250 גרם גבינה מלוחה מגורדת/ צפתית/ בולגרית
100 גרם גבינה קשקבל/צהובה מגורדת
3 או 4 ביצים (תלוי הגודל).
1 חבילת מנגולד קצוצה (לאחר חליטה וסינון המים)
אופן ההכנה –
נחלוט המנגולד במים חמים נקצוץ ונסחוט היטב.
נערבב הכל יחד לתערובת חלקה.
נעביר ל – 2 תבניות של אינגלישקייק
נאפה על 180 מעלות עד להזהבה