קטגוריות
דגים צמחוני ראש השנה

חריימה לוקוס

צילום – דליה דדון

בתשעה באב
לא אוכלים בשר לזכר חורבן הבית
חריימה לוקוס מעלף

הכינה – דליה דדון

המרכיבים –

דג לוקוס טרי פרוסות

חצי ראש שום כתוש

כף פפריקה מתוקה בשמן

כפית פפריקה חריפה

חצי כפית כורייה

כפית כמון

מלח

פלפל שחור

2 כפות גדושות רסק

כף פלפל צ’ומה

שמן

פלפל צ’ילי חריף בתבלין

אופן ההכנה –

נשטוף הדג ונטפטף מיץ לימון וקצת מלח.

בסיר נשים שמן על כל תחתית הסיר.

נוסיף שום ונטגן בערבוב.

נוסיף תבלינים ונפתח בשמן.

נוסיף רסק ופלפל צ’ומה.

נוסיף מים כוס וקצת .

נבשל כמה דקות ונוסיף דגים.

20 דקות בישול אש נמוכה.

הפלפל הירוק החריף רק לקישוט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *