קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

קערה אחת ומטרפה – עוגת פרג וקוקוס בחושה

צילום – Aya Elias Mantsour

הכי טעימה ורכה  – עוגת פרג וקוקוס בחושה

 

המרכיבים-
כוס פרג טחון טרי
כוס קוקוס
כוס קמח תופח
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה / או כוס מיץ תפוזים
שידרוג אם רוצים –
ציפוי שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
100 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה- 
נערבב פרג עם קוקוס וקמח.
בקערת נוספת אפשר מיקסר נקציף ביצים
נוסיף בהדרגה סוכר ונמשיך לטרוף.
נוסיף שמן ושמנת חמוצה ונערבל מעט.
נוסיף קמחים שערבבנו, ונערבב לתערובת חלקה.
נכין תבנית מלבנית 20/30 או עגולה 26 או 2 תבניות אינגליש קייק ונמזוג את בלילת העוגה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
ואם רוצים שידרוג מכינים ציפוי שוקולד
הכנת גנאש שוקולד
נחמם במיקרוגל שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ונמזוג מעל העוגה,
נפזר קוקוס
צילום – הילה ליברטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *