קטגוריות
עוגות עוגות שמרים

בבקה מעלפת – שוקולד השחר

בבקה לשבת

קלה וטעימה עם שוקולד השחר

מתכון מאת – מירי בר-משיח
בבקה שמרים שוקולד ♥️
המרכיבים-
3 כוסות קמח
חצי שקית משפר אפייה
כף שמרים יבשים
5 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
ביצה אחת
1/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
אופן ההכנה –

לערבל במיקסר 10 דק את כל המרכיבים.
לשמן קערה  ולהתפיח.
לרדד למלבן גדול ולמרוח

שוקולד השחר על כל המלבן .

לגלגל לגליל ולחתוך באמצע .

לסובב כמו בורג ולשים בתבנית עם חור באמצע .

מומלץ על ניר או לשמן היטב.
להתפיח עוד שעה
להבריש בביצה
ולאפות חום בינוני 170 משהו כמו 40 דקות .
כשהעוגה יוצאת מהתנור ניתן להבריש בסירופ ( חצי כוס מים רבע כוס סוכר ולימון לבשל )
בהצלחה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *