קטגוריות
עוף ראש השנה

המתכון לכבד קצוץ לחגים

 

צביה אורן
כבד קצוץ.
איך אפשר לעבור את החג ללא מנה הגונה של כבד קצוץ
אז הנה לכם מתכון משגע של צביה אורן 
המרכיבים-
1/2 ק׳ג כבד עוף( צלויים מטעמי כשרות) ולא לשכוח לנקות אותם היטב לפני,
1 בצל גדול קצוץ בפרוסות גדולות
3 ביצים קשות( לבשל את הביצים)
מלח , פלפל שחור, מעט פפריקה אדומה מתוקה.
אופן ההכנה –
מטגנים היטב לזהובים את פרוסות הבצל בשמן .מוציאים לצד .ובאותו מחבת

 מטגנים את הכבד עד שהוא רך מטוגן וצבעו חום זהב.

עם תבלינים.

מצננים מעבירים למטחנת בשר את הבצל וגם את הכבד והביצים.
הערה קטנה בעת ההשחמה של הבצל הוסיפו יותר שמן , ולהוסיף הכל למטחנת הבשר ולטחון הכל ביחד.
לערבב למחית חלקה, להעביר לקופסא .
מומלץ לאכול את זה עם פרוסת עגבניה מתחת לכבד,
או ריבת בצלים,
או כמנה ראשונה.
ממש טעיםםםם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *