קטגוריות
בשר הבלוג של יובל

חמין עלי מנגולד, חומוס ובשר

צילום – Margit Bar-Zvi
חמין עלי מנגולד, חומוס ובשר
מאת – Margit Bar-Zvi
המרכיבים:
קילו בשר צלעות או כל בשר מעט שמן שמתאים לחמין
2 חבילות עלי מנגולד
1/2 קילו חומוס
7 תפוחי אדמה קלופים
שיני שום קלופים.
4-5 ביצים
תבלינים: מרק עוף, כורכום, פלפל שחור גרוס ומלח .
אופן ההכנה –
פורסים חבילת עלי מנגולד אחרי שמפרידים את הגבעול, וחותכים אותה לפרוסות.
על עלי המנגולד פורסים את החומוס שהושרה לילה מראש ונשטף היטב.
מתבלים בתבלינים.
מוסיפים את הבשר ותפוחי האדמה .
מוסיפים את הביצים.
מפזרים שיני שום שלמות .
מוסיפים מים עד לכיסוי מושלם.
מביאים לרתיחה ומבשלים לפחות שעה על אש נמוכה.
לאחר מכן להכניס לתנור בערב שבת בשעה מאוחרת
בחום של כ 140 מעלות , לבדוק בלילה אם לא חסרים נוזלים ואם יש צורך להגביה את חום התנור.
בתאבון.

צילום – Margit Bar-Zvi

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *