סופריטו עוף
מאת – גלית מצליח
המרכיבים –
8 שוקיים
3 שיני שום כתוש
3-4 תפו”א
כף חווייג’
חצי כף מרק עוף
אופן ההכנה –
מרתיחים את השוקיים כמה דק.
בסיר מטגנים את השום ,
ולאחר מכן מוסיפים את השוקיים ומטגנים מעט מכל צד.
מקלפים את תפו”א וחוצים אותם לחצי.
מטגנים אותם ומניחים אותם על השוקיים.
מוסיפים כף גדושה של חוויאג’, וחצי כף מרק עוף.
לאחר מכן מוסיפים מים רותחים שיכסו מעט את התבשיל.
מבשלים כשעה על אש נמוכה.
בהצלחה!