מגולגלות עם פירות יבשים
מאת – דליה דדון
המרכיבים –
3 כוסות קמח תופח
3 כפות סוכר
קורט מלח
3 כפות מיץ תפוזים
200 גרם מחמאה או מרגרינה או חמאה
ממרח שוקולד או ממרח תמרים
פירות יבשים קצוצים איזה שאוהבים
גם אגוזים קצוצים
אופן ההכנה –
לבצק , לערבב את כל החומרים ביחד ואם חסר נוזלים להוסיף קצת מיץ עד שהבצק מתגבש . לשים במקרר לשעה.
לחלק ל- 3
לרדד את הבצק לעלה מלבני , למרוח על גבי הבצק מהשוקולד/ממרח תמרים ולפזר את הפירות היבשים והאגוזים הקצוצים.
לגלגל את דף הבצק ולחתוך מעט ברווח של 2 סנטימטר.
לאפות על תנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך כ- 20 דק.