אמאלה ואבאלה ..מחכה לבוקר לטעום..חמין “עסאדה” כלומר הכל ביחד בלי שקית..הכי טעים שיש
מתכון- חמין מאת – חגית פיטוסי
המרכיבים-
בצל
ראש של שום
חיטה 2 כוסות שטופה היטב
4 תפוחי אדמה
5 ביצים
קילו וחצי בשר או אוסובוקו או צלעות אפשר גם מח עצם לטעם אפשר להוסיף גם גידים או עוף או פרווה בלי בשר
בטטה
2 תמרים
כף אריסה למי שאוהב חריף לא חייב
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל להוסיף את החיטה
לתבל בכפית מלח 2 כפות פפריקה
1 כפית פלפל שחור
רבע כפית קינמון רבע כפית כמון
כף אריסה (לא חייב) 2 כפות סילאן כף מרק עוף
להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב להוסיף את שאר המרכיבים בעדינות את הביצים לבשל שעה שעה וחצי על הגז כשרותח להנמיך ללהבה נמוכה ..
אחר כך לתנור 100 מעלות עליון תחתון..
לבדוק מדי פעם אם חסר נוזלים(או פלטה של שבת .)
שבת בצהריים
חוגגים
בתאבון
2 תגובות על “חמין חיטה אתם לא מבינים כמה טעים זה”
הי, לא צריך להשרות את החיטה יום קודם?
אפשר להשרות