קטגוריות
Uncategorized

מתכון לקרם בוואריה קינוח מסעדות של פעם

 

Koral Zatlawi Moshe
המרכיבים-
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר
+חצי כוס סוכר
כוס וחצי חלב
2 שקיות ג’לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד ואגוזים לקישוט
אופן ההכנה –
לשים בסיר את החלמונים + כוס סוכר
והחלב
לערבב עם 2 שקיות ג’לטין.
לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי עד לנקודת רתיחה.
לקרר טוב בטמפ’ החדר ולערבב מידי פעם.
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
אחרי שהבלילה התקררה לערבב הכל יחד בתנועת קיפול.
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולערבב יחד לתערובת
בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית ולהכניס למקרר..
לקשט בסירופ שוקולד ואגוזים קצוצים.
לסירופ-
להרתיח שמנת מתוקה לשפוך על שוקולד מריר ולערבב..
בתיאבון 😄

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *