עשר דקות ויש עוגה לשבת
מאת – מירית זלצמן
תבנית קפיצים 22
המרכיבים –
תחתית –
שרוול פתי בר מרוסק
100 גר שוקולד מריר
שמנת מתוקה אריזה
50 גר חמאה
חצי כוס ריבת חלב – אפשר ממרח שוקולד
לקרם –
שמנת מתוקה
אינסטנט
כוס חלב
לציפוי שוקולד-
חצי שמנת
100 גר שוקולד
אופן ההכנה –
מרסקים פתי בר .
להמיס בסיר
חבילת שוקולד מריר
שמנת מתוקה אחת
50 גרם חמאה
חצי כוס ריבת חלב (לא חייבים)
לשפוך על הפתי בר ולשטח לתבנית
להכין קצפת (שמנת ופודינג)
למזוג את הקרם מעל הבסיס.
להכין גנאש
שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו.
ולשפוך מעל
למקרר לכמה שעות
2 תגובות על “10 דקות הכנה ויש לכם עוגה לשבת”
נראית פצצה של עוגה מתאימה לכל אירוע. ועוד ללא אפייה. שאפוו!!👍👍
תודה