
אין כמו לביבות קישואים
מאת -אדווה שירה עובדיה
מומלץ להכפיל את הכמות
נזללות בשניות
המרכיבים –
קישוא גדול
תפו” א
מעט שמיר או פטרוזליה (מה שאוהבים)
ביצה
כ 2-3 כפות קמח כוסמין לבן או מלא
1/2 כפית א.אפיה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה –
לגרד בפומפיה / או בקוצץ קישואים ותפוא׳
לסחוט נוזלים, חשוב!
להוסיף את שאר המצרכים
עם כף להניח כמות ללביבה בשמן חם לא עמוק.
כשיציב סביב להפוך לצד השני.
בתאבון
אפשר לאפות על ניר עם שמן
תגובה אחת על “אין טעים מזה – לביבות קישואים”
אפשר ורצוי להוסיף אבקת מרק שורשים/ירקות