קטגוריות
Uncategorized עוגיות

עוגיות סהרונים עם ריבה

חני קונאשוילי

10 דקות הכנה ולתנור כלכך טעיםםםם
מאת – חני קונאשוילי

המרכיבים – 
לבצק:
500 גרם קמח
200 גרם חמאה/מחמאה רכה
חצי כוס מיץ תפוזים טרי(חובה)
חצי כוס סוכר
2 ביצים

אופן ההכנה – 
ללוש הכל לבצק , אני לשתי בידיים.
לחלק ל 2 ולרדד בקמח בנדיבות
לעיגול.
לחתוך כמו פיצה למשולשים בגודל הרצוי(8 או 16).
לשים כחצי פס כפית ריבה בחלק הרחב של
המשולש.
בחלק הצר לעשות 2 חריצים לאורך מלמעלה עד מרכז הבצק

(זה ייתן את צורת הפסים)
לגלגל לקרואסון.
להניח על נייר אפיה במעט מרווחים.
לאפות ב180 מעלות טורבו כ20 דקות.
הן בהירות לא לייבש.
***אני שמתי ריבת תות. גם ריבת משמש מאוד טעימה*****
***אפשר לוותר על הריבה טעימות גם כעוגיות****
לשמור בכלי אטום בהצלחה !!!

חני קונאשוילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *