קטגוריות
חגים חלבי לביבות צמחוני קציצות

לביבות תירס מעלפות

 

Riki Cohen Wandratsch

לביבות תירס מטריפות

מאת – Riki Cohen Wandratsch

המרכיבים –

כ 500 גרם תירס ( 2 קופסאות שימורים בינוניות מסוננות מנוזלים או תירס קפוא- מופשר ומסונן מנוזלים)

כוס קמח (140 גרם)/קמח פסח

כפית גדושה אבקת אפייה

3 ביצים L ( או 4 M)

1 קופסאת קוטג’

200 גרם גבינה מגוררת שאוהבים

( אפשר צהובה רגילה,מוצרלה, קשקבל, פטה)

כ 50 גרם גבינת פרמז’ן מגוררת (אפשר להחליף ולשים יותר גבינה צהובה )

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוץ דק

מלח, פלפל (לפי הטעם ולפי סוג הגבינות)

אופן הכנה-

בקערה מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה. מחממים מעט שמן במחבת , שמים כף גדושה מהתערובת במחבת ומשטחים קצת (או אפשר בידיים רטובות ליצור לביבות ולהניח בזהירות במחבת)

* מנסים קודם לביבה אחת וטועמים אם חסר תבלינים לתקן או אם מתפרק להוסיף עוד כף קמח לתערובת .

מטגנים להשחמה כ 3 -4 דקות, הופכים בזהירות, ומשחימים מצד שני.

2 תגובות על “לביבות תירס מעלפות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *