עוף צלוי בחרדל ודבש
ויש גם עשבי תיבול
מאת – איטל איטלי
המרכיבים –
4 כרעיים של עוף
תבלינים לבישול:
עלי דפנה
פלפל אנגלי
מלח
2 כפות כורכום
מעט אבקת מרק עוף
תבלינים לצלייה:
מלח ופלפל שחור גרוס
כף פטרוזיליה יבשה
כף דבש או סילאן
2 כפות חרדל דיז’ון
מעט שמן
אופן ההכנה –
בסיר גדול נשים את התבלינים ומים רותחים , ונבשל את העופות כ15 דק עד להרתחה נסנן ונקרר מעט.
נניח בתבנית עם נייר אפייה את העופות וניקח קערה שבה נשים את שאר התיבול ונערבב יחד.
לאחר מכן , נמרח על העופות
ונכניס לתנור שחומם ל200 מעלות טורבו כ20-30 דק בערך עד להשחמה.
בתאבון!!
תגובה אחת על “עוף צלוי בחרדל ודבש טעם גן עדן”
העוגה מהממת, אין מה להגיד מי שלא מכינה מפסידה באמת, אז אלופות המשיכו לפתיחת עם מתכונים נהדרים כמו תמיד וגם לפסח, אני מאמצת את העוף הצלוי מקווה שיהיה יאמי כל הכבוד