קטגוריות
Uncategorized עוף

פרגיות על הפלנצ’ה בטעם גן עדן

אילנית כרבי
פרגיות על הפלנצ’ה
מאת -אילנית כרבי
 המרכיבים – 
חצי קילו פרגית נקייה
2 בצלים חתוכים דק לעיגולים
לתיבול:
תבלין למעורב/ לפרגיות
כף רוטב סויה
מעט פלפל שחור גרוס
כף כוסברה יבשה
כף דבש
אופן ההכנה – 
חשוב מאוד שסטייק הפרגית יהיה דק ונקי מעצמות ואם הוא לא דק אז לדפוק אותו עם פטיש שניצל.
על מחבת כבדה מטגנים עם מעט שמן את הבצלים.
כשהבצל זהוב להוציא ולהניח על תבנית .
להניח על המחבת כאשר היא חמה מאד את הפרגיות
וכשהן מעט משחימות לפזר את התיבול ולזגג דבש משני הכיונים של הפרגית עד שהיא מוכנה.
כשזה מוכן להניח על הבצל המטוגן .
טעים ברמות…עוד תברכו אותי.
אילנית כרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *