קטגוריות
קציצות ראש השנה

קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות איזה טעימות

קורל אברמוב רחמנוב
קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות
המרכיבים-
לתערובת קציצות
חצי קילו בשר בקר
תפו״א קטן קצוץ
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
כמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה ומתוקה
קצת כורכום
קינמון/בהרט
חופן אורז שטוף
ביצה מקושקשת בצלחת
סולת בצלחת שניה (בפסח התחליף הוא קמח תירס )
לרוטב –
בצל
עגבניה
שום
גזר פרוס
סלרי חתוך
פפריקה חריפה
ומתוקה
קורט סוכר
מלח פלפל
כורכום
רסק עגבניות
אופן ההכנה –
בשר – לערבב הכל יחד.
בסיר רחב מטגנת על אש קטנה בצל,שום, סלרי עגבניה  וגזר.
מוסיפה תבלינים  רסק ומים.
יוצרת קציצות טובלת בביצה ואחר כך בסולת(קמח תירס) ומטגנת בשמן .
משני הצדדים .
מעבירה ישר לרוטב לבשל חצי שעה או 40 דקות עד שמוכן.

3 תגובות על “קציצות אבוחצירא ברוטב עגבניות איזה טעימות”

את האורז לערבב בתערובת של הבשר?כמה בדיוק?חופן יכול להיות הרבה או חופן קטן

קציצות אהוחצירה מעלפות איזה טעים טעם גן עדן לא להתעצל שווה להכין נבלעות כמו גרעינים שאפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *