הלביבות הכי טעימות של פסח
פסטל, בסטיל,בנטש,
קובה פטטה יש להם הרבה שמות
מאת – דנה סלמן
המרכיבים-
קילו תפוחי אדמה מבושלים
3 ביצים
חצי כוס קמח מצה /קמח תפוחי אדמה
מלח
פלפל
תבלינים –
כמו כורכום אפשר להוסיף
מילוי-
1/2 קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ
מעט מלח,
פלפל שחור
ותבלינים כמו בהרט קצת או כמון
אופן ההכנה –
מילוי- מטגנים תחילה את הבצל עד שנהיה שחום
ואז מוסיפים בשר, לערבב כל הזמן ולהוסיף מלח ופלפל.
תפוחי אדמה לרסק לפירה חלק.
את הפירה לערבב טוב עם ביצים תבלינים וקמח.
לקחת מעט מהפירה, לפתוח אותו על היד, לשים כף מהבשר, לסגור
כמו לביבה גדולה כמו קובה.
ולטגן בשמן עמוק.
לעבוד עם ידיים רטובות.
בהצלחה וחג שמח