קטגוריות
חגים חלבי עוגות

קינוח דאבל קרמשניט -שכבות פטיסייר ושמנת

אילנה טל
דאבל קרמשניט
שכבות פטיסייר וקרם שמנת על בצק עלים קריספי !
 השתמשתי בבצק עלים אפוי קנוי!
תודה לאילנה טל על שיתוף המתכון
המצרכים-
עלים מוכנים לקרמשניט
לקרם-
חצי ליטר חלב
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
וניל
2 כפות קמח
חצי כף קורנפלור
100 גר חמאה
קצפת –
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
אופן ההכנה –
לפני הכל מכינים קרם פטיסייר
להביא לכמעט רתיחה חצי ליטר חלב
בינתיים בקערה לערבב..
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות קמח
חצי כף קורנפלור
לערבב טוב טוב עד איחוד
כשהחלב חם מוסיפים פנימה הכל ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית כל הזמן  עד שמסמיך.
מוסיפים 100 גרם חמאה ומכבים את האש ..מערבבים טוב טוב עד שהחמאה נבלעת..
מקררים לגמרי
מכינים קרם שמנת
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב
לקצפת יציבה מאוד
ההרכבה
בצק העלים הקנוי מגיע 2 יחידות
אחת תשמש כתחתית, את השנייה נחתוך לקוביות בגודל הרצוי כך העוגה תיחתך יפה וקל יותר
על תחתית הבצק נשטח את הפטיסייר הקר
מעליו נמרח את קרם השמנת ומעצ נסדר את קוביות הבצק שחתכנו
נפדר באבקת סוכר ונכניס להתייצבות במקרר לשעתיים לפחות לפני הפריסה
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *