עוף עם אורז בתנור טעים וקל להכנה
מאת – בר בן שימול
המרכיבים –
חבילת שוקיים של עוף
5 כפות סויה
3 כפות סילאן/דבש
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
רבע כוס שמן
2 כוסות אורז
אופן ההכנה –
בקערה גדולה , נערבב את כל התבלינים והתיבול ונשים את העוף.
כדאי להשרות את העוף חצי שעה לפחות עד לילה לספיגת טעמים (לממהרות אפשר גם לא השרות).
בתבנית שמיםאת האורז לאחר שהוא שטוף.
ומעל את העופות והמרינדה.
בקערה שמים 2 כוסות מים רותחים עם 2 כפות אבקת מרק עוף שופכים מעל העופות ולתנור על 180 מעלות כשעה וחצי מכוסה.
טעיםםם….בתיאבון!!!
5 תגובות על “עוף עם אורז בתנור טעים וקל להכנה”
נראה מעולה הולך להכין
רעיון מעולה נראה טעים
נראה מצויין. כמה שוקיים בחבילה?
רק 2 כוסות מים על 2 כוסות אורז?
אפשר להוסיף בהתאם אבל אם מתבשל בתנור לאט אין צורך