קציצות עוף וכרובית
מאת – אריאלה גולדמן
המרכיבים –
1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים
1 שן שום
350 גרם הודו טרי טחון
150 גרם פרגית טחון
2 כפות שומשום
חופן עלי סלרי קצוצים דק
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כף שמן ועוד שמן לטיגון
אופן ההכנה –
מבשלים את הכרובית במים רותחים 10-7 דקות עד לריכוך קל. מסננים, מעבירים למעבד מזון, מוסיפים שן שום וטוחנים בפולסים קצרים לפירורים גסים.
שמים את בשר ההודו והפרגית בקערה ומוסיפים את פתיתי הכרובית, שומשום, סלרי, ביצה, פירורי לחם, ואת התבלינים והשמן ומערבבים את המסה היטב.
נותנים לה לנוח רבע שעה במקרר.
במחבת ,להבה בינונית ,מחממים שמן.
משמנים קלות את הידיים ויוצרים קציצות שטוחות ומטגנים מכל צד עד הזהבה יפה.
בתאבון!!!
תגובה אחת על “קציצות עוף וכרובית טעימות כלכך!!”
אפשר גם לאפות?