עוגות השמרים שלי לסופשבוע
אפשר להכין כל מילוי
מתכון הגר דהן
המרכיבים–
1 קג קמח
50 גרם שמרים טרי/ 2 כפות יבשים
2 כוסות מים או חלב
כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
3 ביצים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה –
ללוש טוב את כל המרכיבים במיקסר 10 דקות .
לכסות ל 20 דקות התפחה ראשונה.
ואחר כך ללוש טוב ועוד התפחה של שעה.
ליצור 5 כדורים
לפתוח כל כדור במערוך
מילוי:
נוטלה מקופלת..קינדר,קינמון השחר ,ממרח חלבה מה שבא לכם .
לגלגל לחתוך במרכז ולגלגל לבורג
לשים בתבניות אינגליש .
לתת התפחה חצי שעה.
למרוח ביצה,פירורי שוקולד או שומשום. לתנור על 180 במשך חצי שעה בערך
סירופ..
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מעט מייפל ומעט לימון
כשהעוגה מוכנה למרוח מהסירופ ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות