סהרוני גבינה
זה מתכון קל
הם נזללים בתוך שניות
מאת – נורית רבו
המרכיבים-
2 כוסות קמח
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
רבע כוס שמן או חמאה
מיכל קוטג’
ביצה
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס גבינה בולגרית או צפתית מפוררת
להברשה –
ביצה ושומשום
אופן הכנה –
מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק.
משתדלים לעבד את הבצק כמה שפחות כדי לא לפגוע בפריכות.
מכניסים לקירור להתייצבות רבע שעה.
בוצעים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים לסהרון.
מורחים ביצה ושומשום
אפייה 180 מעלות עד שמזהיב .