קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שיש

איזה רכה ואיזה מפתיעה – עוגת שיש קינמון

 

נעומי ברוכין
העוגה היא אותה עוגה תפוזים קלאסית שאני כבר מכינה שנים.
רק במקום קקאו שמתי סוכר וקינמון עם פקאנים.
מאת – נעמי ברוכין
המרכיבים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מים או מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
לתערובת שיש קינמון –
לערבב
רבע כוס סוכר חום או לבן
כפית קינמון
חופן פקאנים או אגוזים קצוצים
אופן ההכנה –
נפריד ביצים נקציף חלבון עם כוס מהסוכר לקצף יציב.
נערבב בקערה שניה חלמונים עם סוכר .
נוסיף שמן ומיץ או מים.
נוסיף את שאר המרכיבים.
לאחר במתקבלת בלילה חלקה .
נקפל את החלבונים לתוכה .
לשמן תבנית עם חור גבוהה.
לשים חצי  מהבלילה. לפזר חצי מתערובת קינמון .
ושוב בלילה ולסיום תערובת הקינמון
אפייה על 180 מעלות  בערך 40 דקות עד שהעוגה יציבה
תהנו שבת שלום

 

2 תגובות על “איזה רכה ואיזה מפתיעה – עוגת שיש קינמון”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *