קטגוריות
חלבי צמחוני

מתכון פשטידת פטריות וגבינות ,קיש ממש בקלות ובזריזות

נורית רבו

פשטידת פטריות קלה

יצאה מוצלחת מאוד.

 

פשטידת פטריות קלה וטעימה .

הכנתי ממש בקלות

מאת – נורית רבו

המרכיבים

לבצק –

2 כוסות קמח תופח

ביצה

100 גרם חמאה רכה  רבע כפית מלח

2 כפות חלב

מילוי-

בצל

פטריות פרוסות סלסלה

מלח

פלפל

150 גר גבינצ’

 

גביע קוטג’

גבינה צפתית 150 גר

150 גר מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה

הבצק – ללוש ידני עד שנוצר בצק חלק.

לקחת תבנית פאי רגילה ולשטח את הבצק

עד הדפנות ולחורר במזלג

 

המילוי –

לטגן בצל חתוך דק עם 4 כפות שמן כמה

פטריות אפשר מ 2 סוגים החומות והלבנות חתוכות

מלח פלפל שחור

בקערה שמים 150 גרם גבינ”צ מגורדת (עמק)

גבינה קוטג 5% גבינה צפתית 5%

150 גבינה מוצרלה  לערבב היטב

להוסיף את הבצל עם הפטריות .

לערבב שוב לשפוך את התערובת עם הבצק  ולשטח

לחמם תנור 200 מעלות ולאפותכ 30 עד 40 דקות עד הזהבה

מעט השחמה ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *