עוגיות שקדים נמסות וממכרות
אורטל מושיקה
הכל בכוס אוניברסלית.
המרכיבים-
200 גר’ חמאה רכה
100 גר’ אבקת סוכר
2 כוסות קמח שקדים (שקדים טחונים דק דק)
2 כוסות קמח לבן
כפית א.אפייה
כפית ת.וניל
2 כפות מים קרים או חלב
קורט מלח
אופן ההכנה –
במיקסר עם וו גיטרה ,נשים חמאה ,א.סוכר, ת.וניל, חלב, מלח ונעבד כמה דקות לעיסה תפוחה וחלקה ,
נוסיף את 2 סוגי הקמחים וא.אפייה נעבד לבצק רך וחלק ,אם רך מדי נוסיף קצת קמח ואם יבש מידי נוסיף עוד חלב ,נעטוף בניילון ניצמד ונצנן במקרר רבע שעה ,
נקרוץ כדורים קטנים נרדד לנחש ונעגל לצורת סהרון .
נאפה בחום של 170 מעלות כ 15 עד 20 ד’ עד שקצת משחים לא יותר מידי. לא ניגע בעוגיות עד לצינון מוחלט.
נאבק בא.סוכר ונשמור בכלי אטום.
תחליפים לפרווה :
מחמאה או נטורינה
כל סוגי החלב הצמחיים או מים .
באהבה אורטל.
4 תגובות על “עוגיות שקדים זה ממכר”
גם אני יודע להעתיק מתכונים מעוגיות. נט
זה ממש לא מעוגיות נט – כל המתכונים לעוגיות שקדים ברשת כמעט זהים אולי כולם העתיקו מנירה שוויאר….או רות סירקיס או חנה שאולוב ….
הי יקירה, אפשר להכין את בצק העוגיות באופן ידני ללא מיקסר? או במיקסר ידני? וכמה עוגיות יוצאות מהמתכון?בדיוק עמדתי להכין עוגיןת שקדים ואז הופיע המתכון שלך שנראה נפלא,אז רק ממתינה לתשובתך…תודה💗
כן , לא ספרתי כמה יוצרות זה תלוי הגודל שאת מכינה