זה מה שתכינו היום לצהריים ,קציצות עוף מטוגנות עם ציפוי פנקו קריספיות לצד תוספת שבא לכם או סתם עם קטשופ
הילדים משוגעים על זה
מאת – אורטל מושיקה
מרכיבים-
חצי קילו בשר עוף טחון
פטרוזיליה קצוצה בנדיבות
תפו”א קטן מגורר על החלק הדק בפומפייה
בצל מגורר
ביצה לתוך התערובת
פלפל
מלח
פפריקה אדומה
מעט בהרט
2 כפות פירורי לחם.
ציפוי –
פירוקי פנקו
אופן ההכנה –
לערבב הכל ולהשהות חצי שעה במקרר.
לגלגל קציצות בינוניות וממש כמו שניצל לצפות בפירורי פנקו לבנים משתי הצדדים .
לטגן בשמן לא עמוק
בתיאבון
הילדים בטוח יטרפו אפשר להוסיף לתערובת גם גזר מגורר