שעועית ירוקה מוקפצת עם בוטנים ושומשום
מאת כוכבה אילוז
עפ”י מתכון של מיכל דינר
המרכיבים–
שעועית ירוקה טרייה או מוקפאת 600 גר’
כוס בוטנים ללא קליפה
2 כפות גדושות שומשום
חצי כפית מלח גס
שמן זית
אפשר פלפל חריף פרוס
אופן ההכנה –
לחמם שמן זית – 3-4 כפות בווק או במחבת עמוקה .
לטגן את הבוטנים תחילה ואחר כך להוסיף שעועית ירוקה .
להקפיץ כמה דקות ולהוסיף מלח פלפל שחור
חריף ואת השומשום.
להקפיץ כמה דקות עד שהשעועית רכה מעט ונגיסה לאכילה.
חג שמח בתאבון