קינוח של הרגע האחרון באמת
לוקח בדיוק 5 דקות
המרכיבים –
ביסקויטים- לא משנה איזה
לקרם
שמנת מתוקה-פרווה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב – צמחי
שוקולד
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גר שוקולד מריר / חלב
אופן ההכנה-
לפורר עוגיות חמאה/שוקולד/לוטוס
לשים בתחתית של כוסות
הגשה .
להקציף ביחד שמנת מתוקה /ריצ’
1 איסטנט וניל
חצי כוס חלב/חלב קוקוס /מים
לשים בשקית זילוף ולזלף לכוסות על העוגיות.
לגנאש :
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה/ ריצ’.
לחמם את השמנת ולשפוך על השוקולד לחכות דקה ולערבב טוב.
לשפוך על הקצפת.
בהצלחה
אפשר לשלב גם פרי בפני או למעלה
חג שמח