מתכון למוס אבוקדו שתכינו שוב ושוב
מאת – Tali Berger-Kulan
לשאלתכם – המוס לא משחיר ,תדאגו לאחסן בקופסה אטומה , ולכסות עם מכסה והוא נשאר ככה.
ניתן להקפיא אותו , בגלל שיש בפנים לימון הוא אמור להחזיק יותר משבוע במקרר .
אז המתכון מאוד פשוט
המרכיבים-
2 אבוקדו
לימון לפי הטעם ( אני שמה 5 כפות בערך)
שן שום אחת
פלפל שחור
מלח
כף מיונז/מיונז טבעוני /שמן זית
אופן ההכנה –
להכניס הכל למעבד מזון
לטחון למחית חלקה , אפשר גם במוט בלנדר.
להעביר לקערה לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
זה מושלם
אחסנה במקרר.