המרכיבים –
קילו בשר ראש
פלפל אנגלע
גמבה אדומה
8 שיני שום
כוסברה
גרגירי חומוס מושרים מבושלים
פפריקה
מלח
כורכום
כמון
מרק עוף
פלפל חריף
גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה –
מרתיחים את הבשר לפני הבישול עם מים ותבלינים מלח ,פלפל שחור ופלפל אנגלי,עדיף בסיר לחץ כשעה .
בסיר נפרד מטגנים קוביות מגמבה אדומה אחת מוסיפים 8 שיני שום , מפזרים מעט כוסברה מעל הגמבה המטוגנת, על הכוסברה לפזר גרגירי חומוס למי שאוהב, לחתוך את הבשר לקוביות ולפזר בסיר..
לתבל ב 2 כפות פפריקה, חצי כף מלח, חצי כף כמון, חצי כף שטוחה כורכום, מעט מרק עוף, לפזר פלפל אנגלי בתוך הסיר עיגולים בודדים..
כפית קטנה פלפל שחור גרוס, ופלפל אדום חי למי שאוהב חריף.. להוסיף מעט כוסברה מעל הבשר, להוסיף מים עד לגובה הבשר ולבשל אש קטנה ,עד שרך
שעתיים לפחות.
בתאבון