קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה משפחתית וקלה להכנה

 

Tal Assayag
המרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז או 9 אחוז
1 שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט וניל,
שקית סוכר וניל,
לציפוי:
1 שמנת מתוקה,
2 כפות אינסטנט וניל
ו2 כפות אבקת סוכר,
שוקולד חלב מגורר מלמעלה.
אופן ההכנה-
לחמם תנור ל220 מעלות ולשים בתחתית תבנית עם מים רותחים.
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף מבריק אך לא נוקשה מידי,
בקערה נפרדת לערבב את יתרת המרכיבים.
לקפל את החלבונים לקערה עם שאר המרכיבים, לשפוך בלילה
לתבנית בגודל 24,להקפיד לרפד את התבנית בתחתית ובשוליים בנייר אפייה.
להכניס לתנור ל 15 דקות ולאחר מכן להוריד חום ל 150
להשאיר שעה נוספת.
לכבות את התנור ולהשאיר בפנים עוד שעה וחצי. לא לפתוח את התנור בכלל
לאחר מכן להוציא את העוגה החוצה לצינון מוחלט במקרר.
להקציף שמנת מתוקה  עם אבקת סוכר ואינסטנט וניל לקצפת יציבה ולצפות את העוגה,
לגרד שוקולד מלמעלה.
זה אולי נשמע מורכב אבל באמת פשוט מאד!
ויוצא מעולההההה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *