עוגת גבינת שמנת הכי האהובה עלי בכל עת
מאת – Shuly Asulin Karasin
המרכיבים-
התחתית –
כוס ביסקוויטים טחונים
4 כפות סוכר
4 כפות חמאה מומסת
לתערובת הגבינה –
4 חפיסות גבינת שמנת פילדלפיה
או כל גבינה שיש במקום דומה לפילדלפיה כמו נפוליאון/ניו יורק 225 גר בכל גביע
4 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
קורט מלח
כף תמצית וניל
אופן ההכנה –
לערבב את מכריבים התחתית .
להדק לתבנית 24 קפיצית ולאפות 10 דקות. 180 מעלות
להוציא .
להקציף במיקסר את הגבינות להוסיף סוכר ותמצית וניל.
לאחר כמה דקות להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה.
שהתערובת חלקה להעביר לתבנית.
לאפות שעה 160 מעלות.
אם רוצים שוליים לבנית לעטוף את התבנית בנייר כסף מבחוץ.
לשים בתוך תבנית עם מים רותחים
תגובה אחת על “היא ללא ספק הכי טעימה שאפיתי – עוגת גבינת שמנת”
סוף סוף עוגת גבינה. עם גבינה אמריקאית