פשטידת ברוקולי
קלי קלות.
מאת – לאה נגבי
המרכיבים –
30 ג’ חמאה
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
500 ג’ ברוקלי חתוך לחלקים קטנים ( או טרי או קפוא)
קוטג’ 250 גר’
גבינה לבנה 250גר’
150 גר’ גבינה צהובה מגוררת
צרור עירית קצוצה (שמתי בצל ירוק)
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח
מלח , פלפל שחור
אופן ההכנה –
להמיס החמאה להוסיף השמן ולטגן את הבצל. אם ברוקלי טרי לבשל עד ריכוך קל , לא מלא. את הקפוא רק לחלוט ולסנן.
לערבב את כל המצרכים
עם הברוקולי ,להוסיף את הבצל המטוגן .
למזוג לתבנית משומנת
לאפות 170 מעלות כ- 40 דקות