קטגוריות
חלבי צמחוני

לערבי חנוכה – פשטידת ברוקולי מהירה וקלה

פשטידת ברוקולי

קלי קלות.

מאת – לאה נגבי

המרכיבים –
30 ג’ חמאה

3 כפות  שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
500 ג’ ברוקלי חתוך לחלקים קטנים ( או טרי או קפוא)
קוטג’ 250 גר’
גבינה לבנה 250גר’
150 גר’ גבינה צהובה מגוררת
צרור עירית קצוצה (שמתי בצל ירוק)
3 ביצים
2 כפות גדושות קמח
מלח , פלפל שחור

אופן ההכנה –
להמיס החמאה להוסיף השמן ולטגן את הבצל. אם ברוקלי טרי לבשל עד ריכוך קל , לא מלא. את הקפוא רק לחלוט ולסנן.

לערבב את כל המצרכים
עם הברוקולי  ,להוסיף את הבצל המטוגן .
למזוג לתבנית משומנת
לאפות 170 מעלות כ- 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *