חמוצים שמכינה ברגע
מאת – מאיה בוטראשווילי
המרכיבים –
כרוב
4 גזרים
קולורבי
2 גמבה
4 גבעולי סלרי והעלים
כף מלח
כף סוכר
10 כפות חומץ
2 לימונים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
את הכרוב לחצות ולהשרות כחצי שעה במים עם 3 כפות חומץ ומלח גס.
לאחר מכן לסנן ולפרוס גס.
בנתיים את שאר הירקות לחתוך גס גם.
את כל הירקות נשים בקערה , נתבל , נערבב היטב ולשגר למקרר לפחות לחצי שעה , אך מומלץ ללילה לספיגת טעמים.
והנה לכם חמוצים שאפשר לזלול בלי חשבון!
תהנו!!
9 תגובות על “החמוצים שלי – מכינה אותם ברגע”
עשר
תודה
אין מילים נוח. קל. לא מסובך כל דבר עוגות אוכל כל מתכון קל מעט פרודוקטים והטעםםםם כל הכבוד
לשם מה ההשריה של הכרוב? זה בגלל חרקים?
כן ולניקוי
במתכון החמוצים שלי רשום 2 לימונים. הכוונה היא למיץ מ 2 לימונים ?
או 2 לימונים שלמים לחתוך עם הקליפה , בלי הקליפה ??
מקסים
תנסו- למלא סיר בכרובית. כרוב. גזר. גמבה. מלפפון. פטריות. חתוך גס. על כל 2 כוסות מים 1 כוס חומץ כפית סוכר וכפית מלח. להביא לכמעט רתיחה . לקרר ולזלול.
תודה