אין דברים כאלו !!! עוגת טחינה נימוחה ורכה בטירוף, מפיצה ריח מעלף וטעם משגע וללא הפרדת ביצים!!!
מאת – חגית דידי דרור
המרכיבים –
3 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
3/4 כוס טחינה גולמית
חופן שומשום
אופן ההכנה –
במיקסר עם וו גיטרה לערבב את הביצים הסוכר והויניל.
להוסיף את השמן וכוס מיץ התפוזים, ולערבב לתערובת אחידה.
להוסיף את הקמח התופח ולערבב שוב לתערובת אחידה.
לאחר מכן להוסיף את הטחינה ולערבב רק עד שהיא נבלעת בתערובת.
למרוח עם מברשת טחינה לשימון התבנית, מי שעושה בקוגלהוף לפזר שומשום למטה ומי שעושה כמוני בתבנית 24 לפזר שומשום למעלה.
להכניס לתנור על 160 מעלות כ45 דקות לערך עד שהיא זהובה והקיסם יוצא יבש.
תשמעו היא תענוג ברמות!