עוגת תפוזים קלי קלות
מאת – מלי מאירוב
המרכיבים –
הכוס היא כוס מדידה או חד פעמי חם 240 מל.
5 ביצים L
2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
את הביצים נשים במיקסר במהירות גבוהה עם הסוכר עד שנהיה צהוב בהיר ותפוח, לוקח כמה דקות..
להוריד למהירות הכי נמוכה ולשפוך לאט לאט את השמן, לאחריו את מיץ התפוזים ואזאת הקמח ואבקת האפייה.
אחרי הקמח לא לערבב הרבה.. לסגור את המיקסר ועם לקקן לבדוק שאין בתחתית קמח .
להעביר ל 3 תבניות אינגליש קייק עד שלושת רבע מהגובה בלי לשמן!
לשים על חום של 160 מעלות בערך 40 דקות,לבדוק אם קיסם יבש , אם לא להמשיך לעוד כמה דק’.